Piroscipőben - A stílus, és ami mögötte van


Nyitólap • Cikkek • A stílus, és ami mögötte van

A stílus, és ami mögötte van

2015-07-12 09:50

Stílusunk épp olyan fontos az üzleti életben, mint a weboldalunk, vagy a stratégiai tervünk. És gyakran többet mond el rólunk, mint a névjegykártyánk. A stílus szubjektív, de a biznisz világban egyet jelent az igényes és kreatív megjelenéssel. A pozitív összkép pedig sokszor nem várt előnyökhöz is vezethet.

Az üzleti megjelenés nagy örömünkre ma már jóval túlmutat a szürke kosztümökön és fehér blúzokon. Nem csupán a lehetőség adott, sokkal inkább ajánlott megmutatni egyéniségünket egy tárgyaláson, konferencián vagy a partnerekkel töltött vacsorán. Természetesen a dress code-okról, az írott és íratlan szabályokról nem szabad megfeledkeznünk, de érdemes teret engednünk fantáziánknak.

Stílusunk, akár csak vállalkozásunk logója, a védjegyünkké válhat, ha sikerül igazán önazonos darabokat választanunk. Bátran kísérletezhetünk a színekkel, mintákkal és fazonokkal, szem előtt tartva: a kevesebb mindig több. Ahogy a cégünket jellemzik a jó ötletek, úgy ültethetjük át ezeket öltözetünkbe is. Ízlésesen kreatív és egyedi megjelenésünkkel éppolyan pozitív lenyomatot hagyhatunk leendő partnereinkben, mint szakmaiságunkkal.

Business look

Fontos, hogy a férfias vállalkozói világban ne feledkezzünk meg nőiességünkről. Merjük megmutatni a részletek iránti érzékenységünket, kedvenc színeinket és ötletes kombinációinkat, hiszen velünk született a tetszeni akarás vágya. A helyesen megválasztott formákban pedig bármelyik üzleti programunkon hódolhatunk e természeti törvényszerűségnek.

A stílus tanulható és személyre szabható, állítja a téma igazi szakértője, Schiffer Miklós.
Véleménye szerint a stílusos és magabiztos nők bájjal hagynak nyomot.

Eredeti megjelenés: www.dorco.hu

Címkék:




       


Grafika: ZuzuDesign