Piroscipőben - Ez a nap más, mint a többi


Nyitólap • Blog • Ez a nap más, mint a többi

Ez a nap más, mint a többi

2017-12-23 12:20

Akik régebben követnek, tudják, hogy a születésnapomon mindig visszanézek kicsit, és írok pár sort az elmúlt évről. Ma van ez a nap, ami számomra mindig különleges, de most főleg, mert a Családommal ÉS a Szerelmemmel ünnepelhetek.

Bár nem indult könnyen az év, nagyon nem találtam már a helyem az egyedüllétben, meg úgy egyáltalán az életemben, a taposómalmomban… Aztán egyszer csak megtörtént a csoda! 27 év ismeretség után Pont úgy, olyan magától értetődően, ahogy mindig is szerettem volna, de már nem igazán mertem remélni. És mégis! Köszönöm Neked, hogy vagy és csodává teszed a legegyszerűbb hétköznapokat is!

Ma van a szülinapom

Szóval ha csak egyetlen dolgot emelnék ki az elmúlt hónapokból, akkor ez a meseszerű egymásra találás és kapcsolat lenne az. De történt sok más is. 5000-en lettünk a facebookon, ami bizony több, mint a duplája a tavaly ilyenkori számnak, és ezért hihetetlenül hálás vagyok Nektek! Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy olvastok, hogy szeretitek az oldalt!

Persze van még nagyon sok minden, amiért hálás vagyok, és ha egyet még megengedtek, akkor megosztom Veletek. Erre is nagyon sokat vártam, és idén szintén valóssággá vált a gyerekkori álmom, hogy az írás, az újságírás legyen a hivatásom. És milyen érdekes az emlékezet: a fáradtság, az éjszakákba nyúló munkanapok szinte semmissé lesznek az érzés mellett, hogy mennyire szeretem ezt csinálni. Ez az utam, és bár még sok a tennivalóm, hogy elérjem a céljaimat, de tudom a következő lépést, és szerintem ez a lényeg

Köszönöm, hogy velem vagytok, és ma is együtt ünnepelhetünk!

Címkék:




       


Grafika: ZuzuDesign